IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джиджи Хадид приписа на Риана близнаци

8 февруари 2022 10 40

Извини се на феновете за объркването

Снимка: БГНЕС

Джиджи Хадид бе сред първите, които коментираха бременността на Риана, след като барбадоската разкри новината със серия от снимки, на които показва видимо наедрелия си корем в компанията на половинката си A$AP Rocky. Моделът написа „три ангела“, с което намекна, че певицата очаква близнаци.

Малко след това Хадид осъзна грешката си и побърза да обясни недоразумението.

„Току-що научих, че съм предизвикала истински хаос с думите си. Имах предвид Рири, Роки и тяхното бебе“, добави в коментар в социалните мрежи Джиджи.

Риана и моделът се познават от години и неведнъж са правили колаборации заедно. Хадид многократно е позирала за бранда за бельо на барбадоската Savage X Fenty, като дори разходи красивите творения на певицата по време на шоу през септември.

Риана и Роки разкриха новината, че ще стават родители преди по-малко от седмица. Двойката се снима как се разхожда из улиците на Ню Йорк, като певицата умишлено бе оголила големия си корем. Самата тя още не е коментирала открито щастливото събитие като не издава нито кога ще роди, нито какъв ще е полът на бебето. 

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари